Det är faktiskt roligare att träna om du har bra kläder som du känner dig bekväm i. Så kanske är det dags att uppgradera utbudet hemma av träningskläder hemma och löparkläder dam som sitter som en smäck? Vi hjälper dig att göra ett bättre val av träningskläder och vad du ska tänka på vid ditt inköp!

Testa kläderna noggrant

Framförallt om du köper träningskläder online så är det viktigt att du verkligen testar kläderna innan du ger dig ut och tränar. Detta för att säkerställa att det inte är någonting som skaver, att materialet skyddar under turen eller om det är någon annan faktor som gör att du kanske måste skicka tillbaka kläderna. 

Risken är att du inte ger dig ut och tränar lika ofta om du inte har sköna kläder att ha på dig. Så det är värt att lägga lite mer, för att ha kläder hemma som du kan kombinera för lite olika typer av aktiviteter och träningsformer. Men också kläder som du inte känner dig begränsad i!

Köp kläder efter aktivitet

Vilken typ av träning gillar du att utöva? Beroende på om det framförallt är gymmet, skogen eller cykelbanan som lockar så kommer valet av träningskläder behöva baseras på den träning som de ska användas till. Gymtights vill du till exempel inte ska vara genomskinliga, så att du kan böja och lyfta precis som du vill. Vandringsbyxor ska vara både skyddande och ventilerande på samma gång. Jämför lite olika val innan du gör ett inköp!