Det senaste året har de flesta av oss tillbringat mycket tid hemma. Kanske har det gett oss tid att se de där detaljerna som inte blev perfekta, eller så längtar vi helt enkelt efter förändring. Och det finns inget vi gillar mer än snabba och enkla förändringar! Med självhäftande folie som bas har du ett helt perfekt utgångsläge för att göra både stora och små förändringar lekande lätt. Ta en titt på utbudet hos Folier.se, välj det som passar och snart har du det du behöver hemma.

Renovera köket

Eller ja, renovera är kanske fel ord. Många säger att ett enkelt och billigt sätt att renovera köket är att byta luckor och handtag. Vi säger att det är ännu enklare och billigare att foliera dina nuvarande luckor. Det enda du behöver vara noga med är att se till att folien sluter tätt mot underlaget så du inte får några luftbubblor. En tapetseringsborste och en disktrasa hjälper dig med det. Ditt kök kommer få en helt ny känsla med en ny färg, och du behöver inte ens montera något. Däremot kan vi inte lova att du ändå vill byta handtag, och det får du göra på det traditionella sättet med hjälp av skruvmejsel.

Dekorera väggar

Men folie är inte bara bra för att täcka stora ytor. Du kan även använda det för att skapa dina egna konstverk direkt på väggen. Med en skärmatta och en vass brytbladskniv kan du göra helt unika konstverk, som dessutom är lätta att sätta upp. Behöver du inspiration finns det massor online, och också mallar om du inte vill skära på fri hand.