Handen på hjärtat. När gick ni senast igenom det apotek som ni har hemma? Det vill säga allt från första hjälpen kit till olika huvudvärkstabletter och liknande? Många erkänner att de någon gång slog på stort och inhandlade mycket av det man bör ha hemma. Har man turen att inte behöva använda något är det lätt hänt att det bara får ligga i ett skåp och eventuella bäst före datum är inte något man tänker på. Skulle man behöva använda det, vill man att allt ska vara fräscht och uppdaterat.

Sätt av tid och gå igenom allt ordentligt. Kolla så att det verkligen finns allt som behövs till bandage, plåster och såromläggning. Är det svårt och veta vad man egentligen bör ha hemma finns det många smarta listor på internet och hämta inspiration från. Det är sedan enkelt och surfa in på apotea.se för och beställa det som rekommenderas. Kanske är det något speciellt man själv väljer att lägga till eller ta bort av någon anledning.

Den dag då en olycka sker kommer man att tacka sig själv och vara otroligt glad att man faktiskt redan har gjort rensningen och att allt är väl uppdaterat. Förutom att vara väl uppdaterad är det viktigt med bra ordning. På så sätt går det snabbt och enkelt att hitta det man behöver också i en väldigt stressad situation. Det är en billig men väldigt bra investering i sig själv som kan komma att löna sig väldigt snabbt!