Nu är vi precis i början av årets bästa månad – september! Månaden då löven på träden börjar spraka i den röd-gula färgskalan, det fortfarande är tillräckligt varmt för att fika eller ta ett glas vin på uteserveringarna (i alla fall om du har ordentligt med kläder på dig) men samtidigt så kommer den där höstluften krypande. Du får ta på dig varmare kläder, och det är äntligen helt legitimt att plocka fram halsduken. Nätterna är kyliga, och ibland kanske du till och med kan få se din andedräkt stå som rök ur munnen på dig.

September är också en perfekt månad för att låta livet göra en nystart. Antingen det gäller att komma tillbaka till dina gamla vanor efter sommarens avsteg, eller om det handlar om att prova på något nytt. Med personlig assistans i Stockholm finns det inget som hindrar dig från att följa dina drömmar och prova på den där hobbyn du hittills inte har kommit dig för att testa, eller åka på en härlig höstutflykt.

Skaffa dig en ny vana

Nu är den perfekta tiden för att skaffa dig en ny vana! Det kan låta svårt och stort, men det behöver det inte alls vara. Även små enkla saker kan bli en vana som tillför glädje till ditt liv.

En trevlig vana kan vara äta frukost på café en gång i veckan, eller varannan vecka. Det är en liten lyx att se fram mot under motiga dagar. Andra små lyxigheter kan vara att göra ett hemmaspa en gång i månaden, med skrubb, ansiktsmasker och lyxiga krämer.

Börja med en ny hobby

Har du något du alltid drömt om att ägna dig åt? Kanske ridning? Eller fiske? Har du alltid velat sticka en kofta till dig själv?

Det finns hur många föreningar som helst att anmäla sig till, och de ger kurser i nästan allt du kan tänka dig. Och skulle du, mot all förmodan, ändå inte hitta någon kurs som du är sugen på står hela internet till ditt förfogande. Tutorials och Do It Yourself-tips finns för allt du behöver eller vill testa, och ofta är de dessutom gratis.