Du har säkert gått in i ett provrum med ett plagg som är hur snyggt som helst men som inte sitter bekvämt på kroppen. Men du funderar på att köpa plagget ändå bara för att det är snyggt, modernt och “alla andra klär sig ju i detta”. Känner du igen dig? Det ska inte behöva vara så här – utan du ska kunna ha på dig kläder som är både snygga och sköna samtidigt. 

Vissa dagar kanske du inte känner för att ha på dig kostymbyxor, en tight blus eller en elegant skjorta. Du kanske vill gå runt i en hoodie eller tjocktröja hela dagen. Och då ska du kunna göra det. Har du ett professionellt möte eller liknande på jobbet ska du kanske inte ska ha på dig mjukisbyxor, men det finns andra mer professionella byxor som också kan vara sköna. 

Klä upp plaggen

Ta exempelvis en hoodie från Houdinisportswear som du kan köpa här – den kan du klä upp för att få den mer modern och snygg. Du kan till exempel ha på dig smycken som matchar tröjan eller sätta ett skärp i midjan. Lägga till en cool hatt eller väska. Det finns många sätt du kan skapa mode med mer vanliga kläder som är sköna. 

Det kan också vara en vanlig t-shirt. Den kan du klä upp genom att stoppa in den i byxorna, ha ett par byxor som klär upp t-shirten kombinera med en kjol och ett par festliga skor, och mycket annat. Du förstår säkert var vi vill komma. Du kan helt enkelt ha på dig bekväma kläder och fortfarande vara snygg.