“Jag designar inte kläder. Jag designar drömmar.” Det här kända citatet av Ralph Lauren är inte bara ett av världens mest kända modecitat, utan också vår filosofi.

Liksom citatet ovan säger tror vi på Mercado att mode inte bara handlar om att köpa de senaste plaggen för att följa andra människors åsikter om hur man “måste” se ut eller vad man “måste” ha för att kunna känna sig tillräcklig. För oss är mode en form av konst; en spännande, mångsidig konst som har makten att hjälpa oss uttrycka vilka vi är och inspirera en kreativ anda, vilket kan hjälpa oss att upptäcka vår egen kreativitet och få oss att bli starkare personer. I den här andan har våra artiklar om stilikoner och framgångsrika designers till syfte att inspirera dig att också ta steget ut och våga följa din passion.

Vi på Mercado har valt att skapa en sida som representerar vårt stora intresse för mode, nya trender, designers, stilikoner och mycket mer. Här kan du hitta allt från information om de senaste hårbehandlingarna till artiklar om Marilyn Monroe och årets makeup-trender. Eftersom vi själva är passionerade av detta håller vi ständigt utkik efter nyheter inom modevärlden så att du som läsare snabbt och enkelt ska kunna ta del av de senaste nyheterna och bästa produkterna!

Vårt koncept är enkelt, men mer eller mindre unikt jämfört med våra konkurrenters, eftersom vi inte bara har till syfte att sprida information om mode och stilikoner, utan att genom våra artiklar även inspirera dig som läsare. Vårt mål är att du som besöker vår hemsida ska kunna hitta de nyaste och bästa trenderna, tipsen och produkterna, samtidigt som du hittar inspirationen och uppmuntran att hitta din egen individuella stil, och liksom Ralph Lauren, inte bara skapa en stil, utan också följa dina drömmar.

Välkommen till Merkado!