Välkommen till sajten som handlar om mode, olika trender, kända modeikoner, företag inom branschen och mycket annat!

Vad är en trend? Jo, det är en tillfällig strömning som kraftfullt påverkar nuet, exempelvis inom modebranschen eller möbeldesign men minst lika mycket inom branscher som idrott, litteratur och film. Denna sajt behandlar dock i huvudsak de förstnämnda områdena: mode, hårmode och inredningsdesign.

I det moderna samhället trängs olika modetrender sida vid sida och det finns ett otroligt spännande utbud av allt man kan tänka sig. Söker du inspiration, kunskap eller bara tycker det är roligt att läsa om mode och kända modeikoner är detta sajten för just dig.

Här kan du läsa om kanske den mest kända ikonen inom mode, Marilyn Monroe. Trots att det nu gått flera decennier sedan hon levde, fortsätter hon att sätta prägel på modevärldens syn på hur klassiska plagg ska utformas. Det finns en aura av mystik kring denna ikon, inte minst på grund av att hon var förhållandevis olycklig periodvis i sitt liv, som slutade med en överdos av sömntabletter.

Mode handlar inte bara om kläderna man bär, frisyren är också en väldigt stor del av helhetsintrycket. Fel frisyr eller hårfärg till outfiten kan faktiskt åstadkomma ett löjeväckande intryck. Här kan du läsa om trenderna just nu vad gäller hår, färger och frisyrer.

Trender finns på alla områden, så även vad gäller heminredning och detta är något som för många känns mer gripbart än den nästan fantasibetonade, storslagna världen man ser på catwalken i Paris eller Milano. Billiga, enkla tips och tricks finns att läsa om.

Förhoppningen med hela sajten är att skapa inspiration hos dig som läser och förhoppningsvis återkommer du gång på gång till artiklarna här, för att hitta idéer till ditt hem, din garderob eller inför nästa gång du ska boka ett besök hos frisören.