Ta hand om dig själv i år och slopa timmarna i solen som bara torkar ut huden och ger dig rynkor i förtid. Vi vet – det kan vara väldigt skönt att känna solens härliga värme på huden, men vi vet också att det är viktigt att använda rikligt med solskydd. Istället för att fuska med solskyddet för att få en fin solbränna tipsar vi om brun utan sol för kroppen. Det finns fantastiska produkter på marknaden som ger en naturlig lyster helt utan några fläckar.

För att lyckas riktigt bra med dessa produkter har vi tre tips: Först och främst, börja med att exfoliera huden för att ta bort döda hudceller som annars kan skapa ojämnheter. Sedan rekommenderar vi att du återfuktar huden efteråt, så att hudens fuktighet återställs. Låt din lotion eller olja absorberas ordentligt innan du tar fram din appliceringshandske.

Ja, det tredje tipsen är att använda en appliceringshandske. Ta lite i taget och massera in produkten i huden ordentligt. Kom ihåg att partier som vanligtvis inte får så mycket sol – som undersidan av armarna till exempel – fortfarande ska ha en ljusare ton.

Välj en produkt av bra kvalitet som huden absorberar direkt, speciellt om du har ett fullspäckat schema. Tänk på att använda olika produkter för ansiktet och resten av kroppen. Många av våra favoriter luktar också gott och det bidrar till en lyxig känsla. Det finns veganska alternativ som är enkla att använda och som ger en jämn och klädsam solbränna, helt utan negativa konsekvenser.